Heliumballoner er den vare, som vi får flest spørgsmål om af vores kunder. Derfor har vi samlet en praktisk guide, der dækker alt, hvad du har brug for at vide: hvor længe balloner flyder, hvilken type balloner der er bedst at bruge, hvor meget helium der skal bruges og meget mere.

Contents

Guide til brug af helium balloner Directory Blue
Videoen ovenfor viser, hvordan du bruger vores heliumbeholdere.

Ifølge Winnie-the-Pooh kan "Ingen kan blive uopfordret med en ballon", og det er vi enige i. Der er så meget, du kan gøre med dem: fra ballonbuer til ballonklynger, og vi vil gerne hjælpe med at besvare nogle ofte stillede spørgsmål om balloner og helium og, mens vi er her, dele nogle nyttige tips og tricks, der kan gøre din festplanlægning lettere.

Hvorfor vælge heliumballoner?

Heliumballoner er en vidunderlig tilføjelse til enhver festscene. De er den ekstra indsats værd, som det kræver at få dem pustet op, og du kan vælge mellem alle slags balloner alt efter, hvad du skal fejre. Uanset om det er temaballoner til en børnefødselsdag, milepæls- og talballoner eller personlige balloner til en helt speciel person, vil heliumballoner give din fest et løft!  Til en firmafest kan du bestille hellium balloner med logo - eller, til en fødselsdagsfest, kunne hellium ballon med navn være en god mulighed..

Skal jeg købe helium?

Ja, du skal huske at købe heliumbeholdere til at puste dine balloner op med. Vægte og bånd er også praktiske til at binde dem fast.

Hvordan puster jeg heliumballoner op?

Videoen ovenfor viser, hvordan du bruger vores heliumbeholdere. Når du puster ballonen op, skal du sørge for, at ballonen er pakket stramt om mundstykket for at forhindre, at heliumet slipper ud. Når ballonen er oppustet, bindes den med en stram knude eller omvikles med et bånd for at holde heliumet på plads.

Hvilke balloner skal jeg vælge?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at latex- og folieballoner har forskellige flydetider. Latexballoner kan holde mellem fire og fem timer i deres bedste tilstand og skal pustes helt op. Folieballoner holder betydeligt længere end latexballoner, da det er sværere for heliumet at slippe ud af dem. Konfettiballoner kan holde i kortere tid end folieballoner på grund af vægten af helium og luft kombineret med vægten af konfettien. For at opnå de bedste resultater i alle tilfælde skal du prøve at puste ballonerne op så tæt på arrangementet som muligt.

Hvor længe holder helium i en latexballon?

Da latex er porøst, begynder helium at sive ud fra ballonens overflade, så snart ballonen er fyldt. Hvor længe heliumet holder sig inde i ballonen afhænger af dens størrelse. En 11" latexballon, der er oppustet til 11", vil typisk flyde i op til 18 timer, men vil kun se godt ud i ca. 12 timer. 

Ikke alle latexballoner er ens. Nogle latexballoner (især billigere mærker) holder ikke altid helium lige så godt som andre, hvilket betyder, at de ikke vil flyde så længe som foreslået ovenfor.

Den mest almindelige fejl, der begås, når man puster en latexballon op, er, at folk har en tendens til at underpustede dem, hvilket vil reducere flydetiden drastisk.